Web Trains

de nuevo a noticias

ES.WEBTRAINS.NET
21/07/2008 EN 05:39

“Una via de records”
Ferrocarrils de la Generalitat ha lliurat els premis de la segona edició del concurs de relats breus per a majors de 60 anys “Una via de records” en un acte encapçalat pel president d'FGC, Joan Torres, que ha tingut lloc a la Sala d'actes de l'empresa.

Els premiats en la categoria lliure han estat, en primer lloc, Jordi Voltes per “Me la trobava al tren” i, en segon, Isabel Gonzalez pel relat “Trens i olors”. També hi ha hagut un accèssit per a Francesc Farrés, per la narració “El nostre estimat tren”. Pel que fa a la categoria de treballadors o jubilats d'FGC, el guanyador ha estat Miguel Angel Navarro amb el relat “Del diari d'un expenedor”. El segon premi i l'accèssit d'aquesta categoria han estat declarats deserts. El nombre total d'inscrits ha superat les 80 persones.

Els premis consisteixen en un viatge amb AVE i una estada de tres dies a Madrid per als primers premis, un cap de setmana a Vall de Núria per al segon i una jornada completa a Montserrat per a l'accèssit.

El jurat del premi estava integrat per Martí Romaní, escriptor i persona molt lligada al món editorial; Toni Sala, premi nacional de literatura 2006, i membres de l'equip de Comunicació i Màrqueting Estratègic d'FGC.

de nuevo a noticias

© Copyright Web Trains
Cualquier reproducción enganchará de los procesos jurídicos