Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

La Copa d'Europa d'Snowboard arriba

ES.WEBTRAINS.NET
06/03/2007 EN 12:06

L'estació de La Molina veurà en acció als millors snowboarders, homes i dones, nacionals i internacionals, gràcies a la celebració d'una competició d'alt nivell com aquesta. La prova ha de ser, també, un bon assaig per afrontar els Campionats del Món d'Snowboard de l'any 2011.

Cal recordar que aquesta mateixa temporada, els passats 19 i 20 de febrer, La Molina ja va ser seu d'una prova de la Copa d'Europa d'esquí alpí femení. Ara li toca el torn, per primera vegada, a la Copa d'Europa d'Snowboard. La celebració d'aquestes competicions de primer nivell confirmen que l'estació de La Molina gaudeix actualment d'una posició de privilegi en el panorama internacional del món de l'esquí.

Aquesta prova l'organitzen conjuntament la Real Federación Española de Deportes de Invierno, la Federació Catalana d'Esports d'Hivern i l'estació d'esquí de La Molina. L'acte de lliurament de premis s'efectuarà al peu del telecadira Roc Blanc, a partir de les 15.00 hores.

Dos forfets al preu d'un fins a final de temporada

L'estació d'esquí de La Molina ofereix, fins a final de temporada, dos forfets de dia al preu d'un. Es beneficiaran d'aquesta promoció totes aquelles persones que presentin el comprovant de pagament de, com a mínim, dues targetes de viatge T-10 amb targeta de crèdit.

© Copyright Web Trains 2019
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio