Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

Inici de temporada del Tren del Ciment

ES.WEBTRAINS.NET
31/03/2007 EN 08:46

El Tren del Ciment, també conegut com el Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat, inaugura la seva nova temporada a partir d'aquest cap de setmana. Aprofitant la Setmana Santa, el Tren del Ciment funcionarà tots els dies fins el 9 d'abril. Després de Setmana Santa, estarà en servei tots els caps de setmana i festius fins el 24 de juny. A partir de Sant Joan, coincidint amb les vacances escolars, el seu servei serà diari fins el dimarts 11 de setembre. Després, tornarà a funcionar durant els caps de setmana i festius fins el 28 d'octubre.

FGC va posar en servei aquest tren l'1 de juliol de 2005, amb la qual cosa es va recuperar una línia que històricament unia l'antiga fàbrica de ciment Asland de Castellar de n'Hug amb Guardiola de Berguedà, des d'on sortia la línia del ferrocarril de via estreta cap a Berga i Manresa.

Amb 3,5 km de recorregut, el Tren del Ciment uneix La Pobla de Lillet amb el Museu del Ciment a Castellar de n'Hug i té parada a quatre estacions: La Pobla de Lillet, La Pobla Centre, Jardins Artigas i Museu del Ciment-Castellar de n'Hug .

El trajecte, d'uns 20 minuts, el realitza una locomotora dièsel amb dos cotxes que tenen una capacitat per a 25 viatgers cadascun. El recorregut es realitza a través de diferents llocs d'interès turístic de la zona, entre els que cal remarcar l'exposició de vehicles de transport, ubicada a la mateixa estació de La Pobla de Lillet, els Jardins Artigas, dissenyats per Antoni Gaudí i integrats completament en el paratge natural on es troben ubicats, als afores de La Pobla, i el Museu del Ciment Asland, que es troba al costat de l'estació de Castellar de n'Hug.

La Copa d'Europa d'Snowboard arriba

L'estació d'esquí de La Molina acollirà, per primera vegada, una prova de la Copa d'Europa d'Snowboard. Es disputarà un paral·lel gegant eslàlom (PGS), el dijous 8 de març a la pista de Roc Blanc.

Dos forfets al preu d'un fins a final de temporada

L'estació d'esquí de La Molina ofereix, fins a final de temporada, dos forfets de dia al preu d'un. Es beneficiaran d'aquesta promoció totes aquelles persones que presentin el comprovant de pagament de, com a mínim, dues targetes de viatge T-10 amb targeta de crèdit.

© Copyright Web Trains 2019
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio