Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

Balanç temporada d'esquí a Vall de Núria

ES.WEBTRAINS.NET
11/04/2007 EN 19:30

Coincidint amb el final de les vacances de Setmana Santa, Vall de Núria dóna per acabada la temporada d'esquí. Tot i la manca de neu i les adverses condicions climatològiques d'aquesta temporada per a la pràctica de l'esquí, Vall de Núria ha venut 25.097 forfets entre el 16 de desembre i el 9 d'abril. Aquesta xifra representa un 29% menys que la temporada anterior. Així mateix, des de l' inici de temporada d'esquí 06/07 l'estació de Muntanya de Vall de Núria ha patit una disminució de visitants de cremallera d'un 10,3% respecte l'any anterior, quan es va assolir un nou rècord de visitants coincidint amb el 75è aniversari d'aquest històric mitjà de transport.

Cal remarcar que s'ha pogut mantenir obert un 80% de l'estació d'esquí quasi tota la temporada, amb gruixos de neu importants gràcies a les millores en les infraestructures de producció de neu.

Vall de Núria ha fet un esforç important aquesta temporada amb l'adequació de les pistes de Mulleres i Soleia. També s'han adquirit 18 innivadors d'alta pressió “Rubis R10CC” i s'han fet millores en el rendiment general de la instal·lació. Actualment, el 90% de l'estació d'esquí de Vall de Núria ja disposa de neu produïda.

Les darreres nevades, que han deixat un gruix de 40 cm de neu, han contribuït a superar les previsions de visitants durant les vacances de Setmana Santa. Entre el dilluns 2 d'abril i el dilluns 9 d'abril, Vall de Núria ha registrat un total d'11.607 visitants. El rècord d'afluència es va produir el dissabte 7 d'abril amb 3.242 visitants. Això ha fet que l'ocupació hotelera hagi estat del 100% durant els dies festius, i del 77% la resta.

nou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGC

Avui es posa en servei un nou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGC a l'avinguda J.V.Foix i la reforma de l'accés del carrer Duquessa d'Orleans, que s'ha adaptat per aconseguir una estació accessible per persones amb mobilitat reduïda.

Inici de temporada del Tren del Ciment

El Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat, que uneix La Pobla de Lillet amb el Museu del Ciment de Castellar de n'Hug, entra en servei a partir del proper dissabte 31 de març.

La Copa d'Europa d'Snowboard arriba

L'estació d'esquí de La Molina acollirà, per primera vegada, una prova de la Copa d'Europa d'Snowboard. Es disputarà un paral·lel gegant eslàlom (PGS), el dijous 8 de març a la pista de Roc Blanc.

Dos forfets al preu d'un fins a final de temporada

L'estació d'esquí de La Molina ofereix, fins a final de temporada, dos forfets de dia al preu d'un. Es beneficiaran d'aquesta promoció totes aquelles persones que presentin el comprovant de pagament de, com a mínim, dues targetes de viatge T-10 amb targeta de crèdit.

© Copyright Web Trains 2019
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio