Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

Balanç de la primera nit de servei ininterromput

ES.WEBTRAINS.NET
15/04/2007 EN 10:39

Les dades del servei han estat les següents:
-Entre les dues i les cinc hores de la matinada, s'ha registrat una xifra de 1769 viatges a la xarxa d'FGC. A la línia Bareclona-Vallès, s'han repartit un 66% a les línia L6 (Pl.Catalunya-Reina Elisenda) i un 33% a la lína L7 (Pl.Catalunya-Av.Tibidabo). Així mateix entre les dues i les cinc de la matinada 1064 viatgers han agafat el tren a l'estació de Pl. Catalunya i 356 a l'estació de Pl. Espanya. Fins ara, els únics precedents vàlids en aquesta franja horària són les nits de Sant Joan i de Cap d'Any. L'últim Sant Joan es van comptabilitzar 2807 viatges i la xifra va ser superior per Cap d'Any, quan es van assolir 5908 viatges.
-Entre les dotze i les dues hores de la matinada, s'han registrat 4738 viatges a la xarxa d'FGC. Hem de tenir en compte que un dissabte tipus, en aquesta mateixa franja horària, es comptabilitzen una mitjana de 3478 viatges.
-Entre les cinc i les sis de la matinada s'han registrat 1648 viatges a la xarxa FGC. Hem de tenir en compte que un diumenge tipus, en aquesta mateixa franja horària, es comptabilitzen una mitjana de 1159 viatges.
-Finalment, com a dada global, entre les dotze i les sis de la matinada s'han registrat 8155 viatges a la xarxa d'FGC.

Cal destacar que no s'ha produït cap incident de seguretat destacable en aquesta nit. El servei ha estat d'un tren cada 15 minuts a les línies L6 i L7, i d'un tren cada 20 minuts a la línia L8, amb un total de 23 estacions operatives. El nou horari ha implicat un reforç del servei de neteja i dels serveis de seguretat.

Balanç temporada d'esquí a Vall de Núria

Més de 25.000 forfets venuts entre el 16 de desembre i el 9 d'abril i 100% d'ocupació hotelera durant la Setmana Santa.

nou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGC

Avui es posa en servei un nou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGC a l'avinguda J.V.Foix i la reforma de l'accés del carrer Duquessa d'Orleans, que s'ha adaptat per aconseguir una estació accessible per persones amb mobilitat reduïda.

Inici de temporada del Tren del Ciment

El Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat, que uneix La Pobla de Lillet amb el Museu del Ciment de Castellar de n'Hug, entra en servei a partir del proper dissabte 31 de març.

La Copa d'Europa d'Snowboard arriba

L'estació d'esquí de La Molina acollirà, per primera vegada, una prova de la Copa d'Europa d'Snowboard. Es disputarà un paral·lel gegant eslàlom (PGS), el dijous 8 de març a la pista de Roc Blanc.

Dos forfets al preu d'un fins a final de temporada

L'estació d'esquí de La Molina ofereix, fins a final de temporada, dos forfets de dia al preu d'un. Es beneficiaran d'aquesta promoció totes aquelles persones que presentin el comprovant de pagament de, com a mínim, dues targetes de viatge T-10 amb targeta de crèdit.

© Copyright Web Trains 2019
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio