Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

Balanç temporada d'esquí a La Molina

ES.WEBTRAINS.NET
28/04/2007 EN 17:03

Malgrat les adverses condicions climatològiques, durant la temporada 2006-07 han passat per La Molina prop de 220.000 esquiadors, un 30% menys que la temporada anterior. Enguany, La Molina ha obert durant 131 dies: des del 8 de desembre de 2006 fins el 15 d'abril de 2007 ininterrompudament; i el cap de setmana del 22 i 23 d'abril.

El gran esforç realitzat en l'apartat de producció de neu i el manteniment de les pistes ha estat clau per garantir unes bones condicions d'esquí durant aquests mesos. Així doncs, l'oferta de pistes ha estat superior al 50% durant gairebé tota la temporada malgrat les escasses precipitacions de neu.

Enguany s'han celebrat 42 proves esportives, 12 de caire internacional. Les més destacades són la Copa d'Europa d'esquí alpí femení, la Copa d'Europa d'snowboard i la Copa d'Europa d'esquí alpí per a discapacitats. Cal recordar que La Molina acollirà l'any 2008 dues proves de la Copa del Món d'esquí alpí femení, que consistiran en un gegant i un eslàlom. En aquest sentit, dos tècnics de la Federació Internacional d'Esquí (FIS) van visitar l'estació a principis de gener per avaluar la capacitat de resposta de les instal·lacions en un any difícil de neu com aquest. La Molina va superar el test amb bona nota, ja que els informes finals destacaven el bon estat de les pistes, aptes per a la pràctica de la competició esportiva d'alt nivell.

Una de les principals novetats de la temporada ha estat el nou telecadira desembragable Alabau, de 6 places, amb una capacitat de transport de viatgers de 3.000 esquiadors per hora. A més, també s'ha treballat en la remodelació i innivació de les pistes d'aquesta zona i s'ha ampliat i millorat l'Snowpark.

També s'ha inaugurat un nou edifici de serveis a la zona Telecabina que beneficia la comoditat dels esquiadors. La instal·lació acull la nova clínica, una zona de picnic, taquilles, lavabos, consignes i lloguer de material. Unes reformes indispensables a l'hora d'afrontar els grans reptes de futur.

FGC obre totes les nits de dissabte i vigílies

La mesura afecta les línies urbanes d'FGC i també s'aplica a les sis línies de la xarxa de metro operades per TMB.

Balanç de la primera nit de servei ininterromput

Aquest dissabte, 14 d'abril, s'ha posat en funcionament el servei nocturn a les línies metropolitanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (L6, L7 i L8).

Balanç temporada d'esquí a Vall de Núria

Més de 25.000 forfets venuts entre el 16 de desembre i el 9 d'abril i 100% d'ocupació hotelera durant la Setmana Santa.

nou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGC

Avui es posa en servei un nou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGC a l'avinguda J.V.Foix i la reforma de l'accés del carrer Duquessa d'Orleans, que s'ha adaptat per aconseguir una estació accessible per persones amb mobilitat reduïda.

Inici de temporada del Tren del Ciment

El Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat, que uneix La Pobla de Lillet amb el Museu del Ciment de Castellar de n'Hug, entra en servei a partir del proper dissabte 31 de març.

La Copa d'Europa d'Snowboard arriba

L'estació d'esquí de La Molina acollirà, per primera vegada, una prova de la Copa d'Europa d'Snowboard. Es disputarà un paral·lel gegant eslàlom (PGS), el dijous 8 de març a la pista de Roc Blanc.

Dos forfets al preu d'un fins a final de temporada

L'estació d'esquí de La Molina ofereix, fins a final de temporada, dos forfets de dia al preu d'un. Es beneficiaran d'aquesta promoció totes aquelles persones que presentin el comprovant de pagament de, com a mínim, dues targetes de viatge T-10 amb targeta de crèdit.

© Copyright Web Trains 2019
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio