Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

Transsegre 2007

ES.WEBTRAINS.NET
08/07/2007 EN 17:19

Per segon any consecutiu, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) torna a col·laborar activament amb la Transsegre, el popular descens amb embarcacions de construcció casolana pel riu Noguera Pallaresa des de Balaguer. FGC participarà de la festa premiant l'embarcació “Més Segura” i també la “Més Original” de l'edició d'enguany, que se celebrarà el proper cap de setmana (7 i 8 de juliol).

Els integrants de l'embarcació “Més segura” rebran un forfet de l'estació d'esquí de La Molina per a un dissabte i un diumenge de la temporada 2007/08, mentre que els integrants de l'embarcació “Més original” gaudiran d'una estada d'un dia a Montserrat que inclourà el viatge gratuït en el Cremallera i Funiculars, a més del dinar.

La Transsegre, que arriba a la 23ena edició, ja s'ha convertit en una cita clàssica del calendari estiuenc i un dels principals esdeveniments de l'any a Balaguer. Ho proven les 275 embarcacions inscrites, el límit màxim permès per la organització. La festa reivindica la recuperació de l'espai natural del riu mitjançant el descens no competitiu de barques fabricades pels propis participants. La cursa s'inicia dissabte a la tarda al pantà de Camarasa amb una baixada fins a la platja de Sant Llorenç. La cursa continua diumenge des de la presa del Partidó, a Gerb, i finalitza novament a Balaguer.

La Molina inaugura la temporada d'estiu

Esport, natura i diversió. La Molina et proposa les activitats més refrescants per passar-ho d'allò més bé els mesos de la calor.

Dilluns es posa en servei la nova estació Martorel

Martorell-Central està situada al barri de Can Carreres i se situa entre les estacions d'FGC de Martorell-Vila i Martorell-Enllaç. La nova instal•lació funcionarà com a intercanviador amb el servei de rodalies de Renfe (C4 i C7).

Balanç temporada d'esquí a La Molina

Tot i la manca de neu natural, aquest 2006-07 han passat per La Molina prop de 220.000 esquiadors i s'han celebrat més de 42 proves esportives a l'estació

FGC obre totes les nits de dissabte i vigílies

La mesura afecta les línies urbanes d'FGC i també s'aplica a les sis línies de la xarxa de metro operades per TMB.

Balanç de la primera nit de servei ininterromput

Aquest dissabte, 14 d'abril, s'ha posat en funcionament el servei nocturn a les línies metropolitanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (L6, L7 i L8).

Balanç temporada d'esquí a Vall de Núria

Més de 25.000 forfets venuts entre el 16 de desembre i el 9 d'abril i 100% d'ocupació hotelera durant la Setmana Santa.

nou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGC

Avui es posa en servei un nou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGC a l'avinguda J.V.Foix i la reforma de l'accés del carrer Duquessa d'Orleans, que s'ha adaptat per aconseguir una estació accessible per persones amb mobilitat reduïda.

Inici de temporada del Tren del Ciment

El Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat, que uneix La Pobla de Lillet amb el Museu del Ciment de Castellar de n'Hug, entra en servei a partir del proper dissabte 31 de març.

La Copa d'Europa d'Snowboard arriba

L'estació d'esquí de La Molina acollirà, per primera vegada, una prova de la Copa d'Europa d'Snowboard. Es disputarà un paral·lel gegant eslàlom (PGS), el dijous 8 de març a la pista de Roc Blanc.

Dos forfets al preu d'un fins a final de temporada

L'estació d'esquí de La Molina ofereix, fins a final de temporada, dos forfets de dia al preu d'un. Es beneficiaran d'aquesta promoció totes aquelles persones que presentin el comprovant de pagament de, com a mínim, dues targetes de viatge T-10 amb targeta de crèdit.

© Copyright Web Trains 2019
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio