Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

Posicionament d'FGC

ES.WEBTRAINS.NET
13/08/2007 EN 17:22

la qual té una representació minoritària de 6 representants entre els treballadors que negocien el nou conveni col·lectiu per a la Unitat de Turisme i Muntanya, que també inclou les explotacions de Montserrat i La Molina. L'altra secció sindical representada (UGT), que compta amb una majoria de 7 representants , ha apostat per prosseguir les negociacions.

Així mateix, FGC vol expressar el següent:
- Fins el dia 15 d'agost, primer dia previst d'aturades, tots els serveis de Vall de Núria continuen funcionant al 100%, fet que l'empresa vol posar en coneixement de tots els usuaris.
- Les mobilitzacions previstes a partir del dia 15 d'agost encara han de ser ratificades pel departament de Treball i, per tant, no es pot parlar de convocatòria de vaga en ferm ja que la sol·licitud resta pendent de l'autorització definitiva per part de la delegació de Treball de Girona.
- El departament de Treball haurà de notificar posteriorment la resolució definitiva a FGC, que tindrà el dret de sol·licitar els serveis mínims corresponents (en cas que prosperés la proposta d'aturades) i presentar les al·legacions pertinents al respecte.

Transsegre 2007

Per segon any consecutiu, FGC col·labora amb aquesta festa

La Molina inaugura la temporada d'estiu

Esport, natura i diversió. La Molina et proposa les activitats més refrescants per passar-ho d'allò més bé els mesos de la calor.

Dilluns es posa en servei la nova estació Martorel

Martorell-Central està situada al barri de Can Carreres i se situa entre les estacions d'FGC de Martorell-Vila i Martorell-Enllaç. La nova instal•lació funcionarà com a intercanviador amb el servei de rodalies de Renfe (C4 i C7).

Balanç temporada d'esquí a La Molina

Tot i la manca de neu natural, aquest 2006-07 han passat per La Molina prop de 220.000 esquiadors i s'han celebrat més de 42 proves esportives a l'estació

FGC obre totes les nits de dissabte i vigílies

La mesura afecta les línies urbanes d'FGC i també s'aplica a les sis línies de la xarxa de metro operades per TMB.

Balanç de la primera nit de servei ininterromput

Aquest dissabte, 14 d'abril, s'ha posat en funcionament el servei nocturn a les línies metropolitanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (L6, L7 i L8).

Balanç temporada d'esquí a Vall de Núria

Més de 25.000 forfets venuts entre el 16 de desembre i el 9 d'abril i 100% d'ocupació hotelera durant la Setmana Santa.

nou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGC

Avui es posa en servei un nou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGC a l'avinguda J.V.Foix i la reforma de l'accés del carrer Duquessa d'Orleans, que s'ha adaptat per aconseguir una estació accessible per persones amb mobilitat reduïda.

Inici de temporada del Tren del Ciment

El Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat, que uneix La Pobla de Lillet amb el Museu del Ciment de Castellar de n'Hug, entra en servei a partir del proper dissabte 31 de març.

La Copa d'Europa d'Snowboard arriba

L'estació d'esquí de La Molina acollirà, per primera vegada, una prova de la Copa d'Europa d'Snowboard. Es disputarà un paral·lel gegant eslàlom (PGS), el dijous 8 de març a la pista de Roc Blanc.

© Copyright Web Trains 2019
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio