Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

FGC donarà servei nocturn

ES.WEBTRAINS.NET
23/09/2007 EN 18:59

Amb motiu de les festes de la Mercè, les línies urbanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (L6-Reina Elisenda, L7-Av. Tibidabo i L8-Molí Nou) donaran servei ininterromput les 24 hores els dies 22 i 23 de setembre. El dia 24, festiu local a Barcelona, la línia Barcelona-Vallès tindrà el servei de festiu reforçat.

Així, els dies 22 i 23 de setembre, durant tota la nit i fins a l'inici del servei regular del dia següent, els trens de les línies L6-Reina Elisenda, L7-Av. Tibidabo i L8-Molí Nou, circularan cada 15 minuts, en ambdós sentits.

El dia 24 de setembre, festiu local a Barcelona, els trens de la línia Barcelona- Vallès circularan amb l'horari de dia festiu, amb un reforçament de les línies S1- Terrassa, S2-Sabadell i S55 – Universitat Autònoma. Així, entre les 07,00h i les 09,00h, els trens de les línies S1 i S2 tindran freqüències de 15 minuts, mentre que els trens de la línia S55 circularan amb aquesta freqüència entre les 07,30h i les 08,.30h.

El servei de trens de la línia Llobregat-Anoia no es veurà afectat per aquests canvis i oferirà servei de feiner habitual.

Posicionament d'FGC

Davant la proposta d'aturades convocades pel Sindicat CCOO de Vall de Núria per als dies 15,16,17,18,19 i 20 d'agost, així com també pels dies 1, 9, 10 i 11 de setembre, FGC vol remarcar que aquesta iniciativa està promoguda exclusivament per aquesta organització sindical.

Transsegre 2007

Per segon any consecutiu, FGC col·labora amb aquesta festa

La Molina inaugura la temporada d'estiu

Esport, natura i diversió. La Molina et proposa les activitats més refrescants per passar-ho d'allò més bé els mesos de la calor.

Dilluns es posa en servei la nova estació Martorel

Martorell-Central està situada al barri de Can Carreres i se situa entre les estacions d'FGC de Martorell-Vila i Martorell-Enllaç. La nova instal•lació funcionarà com a intercanviador amb el servei de rodalies de Renfe (C4 i C7).

Balanç temporada d'esquí a La Molina

Tot i la manca de neu natural, aquest 2006-07 han passat per La Molina prop de 220.000 esquiadors i s'han celebrat més de 42 proves esportives a l'estació

FGC obre totes les nits de dissabte i vigílies

La mesura afecta les línies urbanes d'FGC i també s'aplica a les sis línies de la xarxa de metro operades per TMB.

Balanç de la primera nit de servei ininterromput

Aquest dissabte, 14 d'abril, s'ha posat en funcionament el servei nocturn a les línies metropolitanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (L6, L7 i L8).

Balanç temporada d'esquí a Vall de Núria

Més de 25.000 forfets venuts entre el 16 de desembre i el 9 d'abril i 100% d'ocupació hotelera durant la Setmana Santa.

nou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGC

Avui es posa en servei un nou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGC a l'avinguda J.V.Foix i la reforma de l'accés del carrer Duquessa d'Orleans, que s'ha adaptat per aconseguir una estació accessible per persones amb mobilitat reduïda.

Inici de temporada del Tren del Ciment

El Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat, que uneix La Pobla de Lillet amb el Museu del Ciment de Castellar de n'Hug, entra en servei a partir del proper dissabte 31 de març.

© Copyright Web Trains 2019
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio