Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

1,9% més de viatgers que fa un any

ES.WEBTRAINS.NET
12/02/2008 EN 07:36

La normalització del servei el passat 2 de febrer, després de la interrupció de la línia per una incidència de les obres de l'AVE, juntament amb la posada en funcionament dels nous metros comarcals aquest dissabte, 9 de febrer, han suposat no només la recuperació dels viatgers que habitualment utilitzaven aquesta línia i ho van deixar de fer per l'anomalia del servei, sinó també un increment del nombre d'usuaris.

Amb les dades obtingudes a les 12 del migdia d'avui, s'ha registrat un increment de l'1,9% respecte el dilluns, 4 de febrer de 2007. Així, el volum de viatges d'avui, primer dia feiner des de la posada en servei dels metros comarcals, s'estima que serà, al final del dia, de 71.140 viatges. Fa un any va ser de 69.790.

La comparativa respecte el darrer dilluns feiner del període en què ha esta interromput el servei és encara més notable: l'increment és d'un 24% (71.140 viatges respecte 57.298 viatges). FGC valora molt positivament aquestes dades i segueix treballant per adaptar la seva oferta a la demanda creixent que està tenint i per mantenir i augmentar la confiança dels seus clients.

Arrenquen els metros comarcals d'FGC

Els metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya començaran a funcionar demà dissabte, 9 de febrer de 2008, des de l'inici del servei.

Simulacre d'evacuació al cremallera de Vall de Núr

Vall de Núria comprovarà demà dijous, 25 d'octubre de 2007, el funcionament del Pla d'Emergència del cremallera a través d'un simulacre d'accident.

Modificación temporal de los servicios ferroviario

Desde el momento de la incidencia, se ha activado un plan alternativo de transporte para el fin de semana que se desplegará en toda su intensidad a partir de lunes 22.

Vall de Núria tanca les instalacions por 2 mesos

L'estació de muntanya tanca de forma excepcional durant dos mesos per tal d'accelerar els treballs d'excavació del túnel del Roc del Dui i realitzar les millores i el manteniment anual del tren cremallera i de les instal·lacions

FGC donarà servei nocturn

Les línies L6, L7 i L8 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya funcionaran sense interrupció les 24 hores dels dies 22 i 23 de setembre.

Posicionament d'FGC

Davant la proposta d'aturades convocades pel Sindicat CCOO de Vall de Núria per als dies 15,16,17,18,19 i 20 d'agost, així com també pels dies 1, 9, 10 i 11 de setembre, FGC vol remarcar que aquesta iniciativa està promoguda exclusivament per aquesta organització sindical.

Transsegre 2007

Per segon any consecutiu, FGC col·labora amb aquesta festa

La Molina inaugura la temporada d'estiu

Esport, natura i diversió. La Molina et proposa les activitats més refrescants per passar-ho d'allò més bé els mesos de la calor.

Dilluns es posa en servei la nova estació Martorel

Martorell-Central està situada al barri de Can Carreres i se situa entre les estacions d'FGC de Martorell-Vila i Martorell-Enllaç. La nova instal•lació funcionarà com a intercanviador amb el servei de rodalies de Renfe (C4 i C7).

Balanç temporada d'esquí a La Molina

Tot i la manca de neu natural, aquest 2006-07 han passat per La Molina prop de 220.000 esquiadors i s'han celebrat més de 42 proves esportives a l'estació

© Copyright Web Trains 2019
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio