Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

50è Ral·li d'Esquí deMuntanya

ES.WEBTRAINS.NET
06/03/2008 EN 08:48

Per tercer any consecutiu, l'estació de Vall de Núria serà la seu d'una de les proves més singulars i amb més història del calendari d'esquí de muntanya. Cal destacar que el Ral·li serà, novament, Campionat d'Espanya d'Esquí de Muntanya per equips i prova puntuable per la Copa Catalana. Un nou repte i una gran oportunitat per donar un impuls a una prova ja consolidada en el marc de la Copa Catalana. Sens dubte, tota una festa de l'esquí de muntanya on conflueixen cultura, natura i esport, amb la presència dels millors esquiadors del país.

El Ral·li manté el format de l'edició passada i es disputarà en un sol dia, el diumenge 9 de març. Serà, al mateix temps, Campionat d'Espanya i prova puntuable per la Copa Catalana. El recorregut combina forts desnivells i descensos, amb trams alpins molt tècnics.

Les activitats relacionades amb el Ral·li començaran el dissabte dia 8 de març, a partir de les 13 hores, amb la recepció i l'allotjament dels participants. Per diumenge a les 9,00 hores està prevista la sortida de la cursa. A les 13.30 hores, es procedirà al lliurament de premis i al dinar de cloenda.

Interromput el servei a la línia Barcelona-Vallès

El servei de trens de la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha estat interromput durant 20 minuts, entre les 12,40 h i les 13,00 h d'avui divendres, 15 de febrer, a causa d'una avaria en el sistema de comunicacions de la línia.

1,9% més de viatgers que fa un any

La línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ja transporta un 1,9% més de viatgers respecte el febrer de 2007.

Arrenquen els metros comarcals d'FGC

Els metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya començaran a funcionar demà dissabte, 9 de febrer de 2008, des de l'inici del servei.

Simulacre d'evacuació al cremallera de Vall de Núr

Vall de Núria comprovarà demà dijous, 25 d'octubre de 2007, el funcionament del Pla d'Emergència del cremallera a través d'un simulacre d'accident.

Modificación temporal de los servicios ferroviario

Desde el momento de la incidencia, se ha activado un plan alternativo de transporte para el fin de semana que se desplegará en toda su intensidad a partir de lunes 22.

Vall de Núria tanca les instalacions por 2 mesos

L'estació de muntanya tanca de forma excepcional durant dos mesos per tal d'accelerar els treballs d'excavació del túnel del Roc del Dui i realitzar les millores i el manteniment anual del tren cremallera i de les instal·lacions

FGC donarà servei nocturn

Les línies L6, L7 i L8 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya funcionaran sense interrupció les 24 hores dels dies 22 i 23 de setembre.

Posicionament d'FGC

Davant la proposta d'aturades convocades pel Sindicat CCOO de Vall de Núria per als dies 15,16,17,18,19 i 20 d'agost, així com també pels dies 1, 9, 10 i 11 de setembre, FGC vol remarcar que aquesta iniciativa està promoguda exclusivament per aquesta organització sindical.

Transsegre 2007

Per segon any consecutiu, FGC col·labora amb aquesta festa

La Molina inaugura la temporada d'estiu

Esport, natura i diversió. La Molina et proposa les activitats més refrescants per passar-ho d'allò més bé els mesos de la calor.

© Copyright Web Trains 2019
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio