Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

Un jove en el túnel de Provença

ES.WEBTRAINS.NET
29/03/2008 EN 08:48

A les 11,45 h s'estava realitzant un control de bitllets rutinari a Pl. Catalunya quan s'ha detectat un jove que viatjava sense bitllet. En el moment en què se li prenien les dades, el jove ha fugit a través de les vies i s'ha introduït en el túnel que connecta amb l'estació de Provença. A partir d'aquell moment FGC ha suspès el servei de trens de tota la línia per precaució.

Un equip dels Mossos d'Esquadra i vigilants de seguretat d'FGC han localitzat el jove a l'interior de túnel i l'han traslladat detingut novament a l'estació.

En aquests moments el jove es troba a disposició policial. El servei ha estat suspès durant més de trenta minuts i s'ha normalitzat a partir de les 12,25 hores.

50è Ral·li d'Esquí deMuntanya

El proper diumenge, 9 de març, l'estació de muntanya de Vall de Núria acollirà la 50ena edició del Ral·li del CEC, que enguany serà d'un sol dia a causa de les condicions climatològiques d'aquesta temporada.

Interromput el servei a la línia Barcelona-Vallès

El servei de trens de la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha estat interromput durant 20 minuts, entre les 12,40 h i les 13,00 h d'avui divendres, 15 de febrer, a causa d'una avaria en el sistema de comunicacions de la línia.

1,9% més de viatgers que fa un any

La línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ja transporta un 1,9% més de viatgers respecte el febrer de 2007.

Arrenquen els metros comarcals d'FGC

Els metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya començaran a funcionar demà dissabte, 9 de febrer de 2008, des de l'inici del servei.

Simulacre d'evacuació al cremallera de Vall de Núr

Vall de Núria comprovarà demà dijous, 25 d'octubre de 2007, el funcionament del Pla d'Emergència del cremallera a través d'un simulacre d'accident.

Modificación temporal de los servicios ferroviario

Desde el momento de la incidencia, se ha activado un plan alternativo de transporte para el fin de semana que se desplegará en toda su intensidad a partir de lunes 22.

Vall de Núria tanca les instalacions por 2 mesos

L'estació de muntanya tanca de forma excepcional durant dos mesos per tal d'accelerar els treballs d'excavació del túnel del Roc del Dui i realitzar les millores i el manteniment anual del tren cremallera i de les instal·lacions

FGC donarà servei nocturn

Les línies L6, L7 i L8 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya funcionaran sense interrupció les 24 hores dels dies 22 i 23 de setembre.

Posicionament d'FGC

Davant la proposta d'aturades convocades pel Sindicat CCOO de Vall de Núria per als dies 15,16,17,18,19 i 20 d'agost, així com també pels dies 1, 9, 10 i 11 de setembre, FGC vol remarcar que aquesta iniciativa està promoguda exclusivament per aquesta organització sindical.

Transsegre 2007

Per segon any consecutiu, FGC col·labora amb aquesta festa

© Copyright Web Trains 2021
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio