Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

Un camió xoca contra un tren

ES.WEBTRAINS.NET
18/06/2008 EN 14:56

El comboi constava de dues locomotores i 32 mòduls portacotxes que transportaven vehicles de la factoria SEAT de Martorell. La topada ha causat el bolcament d'una locomotora i el descarrilament de l'altra. La resta del comboi no ha resultat afectat.

A causa de l'accident, han patit contusions tres treballadors d'FGC i el camioner. Es continuen investigant les causes de l'accident però tot apunta a que el conductor del camió no hauria respectat la senyalització acústica i lluminosa del pas a nivell.

Els serveis tècnics estan treballant per tornar a posar a la via les dues locomotores i reprendre el servei de transport amb normalitat. Es preveu que aquesta nit s'haurà resolt la incidència.

Vall de Núria renova la pàgina web

L'estació de muntanya de Vall de Núria ha renovat la pàgina web per tal de millorar el servei als clients. La nova pàgina, que manté l'adreça www.valldenuria.cat , és més accessible, té més continguts i un disseny més modern.

Un jove en el túnel de Provença

El servei de trens de la línia Barcelona-Vallès d'FGC, ha estat interromput aquest matí durant més de trenta minuts a causa de la presència d'una persona aliena a l'empresa a l'interior del túnel que connecta les estacions de Pl. Catalunya i Provença.

50è Ral·li d'Esquí deMuntanya

El proper diumenge, 9 de març, l'estació de muntanya de Vall de Núria acollirà la 50ena edició del Ral·li del CEC, que enguany serà d'un sol dia a causa de les condicions climatològiques d'aquesta temporada.

Interromput el servei a la línia Barcelona-Vallès

El servei de trens de la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha estat interromput durant 20 minuts, entre les 12,40 h i les 13,00 h d'avui divendres, 15 de febrer, a causa d'una avaria en el sistema de comunicacions de la línia.

1,9% més de viatgers que fa un any

La línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ja transporta un 1,9% més de viatgers respecte el febrer de 2007.

Arrenquen els metros comarcals d'FGC

Els metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya començaran a funcionar demà dissabte, 9 de febrer de 2008, des de l'inici del servei.

Simulacre d'evacuació al cremallera de Vall de Núr

Vall de Núria comprovarà demà dijous, 25 d'octubre de 2007, el funcionament del Pla d'Emergència del cremallera a través d'un simulacre d'accident.

Modificación temporal de los servicios ferroviario

Desde el momento de la incidencia, se ha activado un plan alternativo de transporte para el fin de semana que se desplegará en toda su intensidad a partir de lunes 22.

Vall de Núria tanca les instalacions por 2 mesos

L'estació de muntanya tanca de forma excepcional durant dos mesos per tal d'accelerar els treballs d'excavació del túnel del Roc del Dui i realitzar les millores i el manteniment anual del tren cremallera i de les instal·lacions

FGC donarà servei nocturn

Les línies L6, L7 i L8 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya funcionaran sense interrupció les 24 hores dels dies 22 i 23 de setembre.

© Copyright Web Trains 2021
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio