Web Trainsrenfe - adif - ave long distance - regional - sncf - rss - mobile version - web trains international

fgc

“Una via de records”

Ferrocarrils de la Generalitat ha lliurat els premis de la segona edició del concurs de relats breus per a majors de 60 anys “Una via de records” en un acte encapçalat pel president d'FGC, Joan Torres, que ha tingut lloc a la Sala d'actes de l'empresa.

Un camió xoca contra un tren

Aquesta tarda, al voltant de les 16:00 hores, un camió que no ha respectat un pas a nivell degudament senyalitzat ha xocat lateralment contra un tren de mercaderies d'FGC a la Zona d'Activats Logístiques del Port de Barcelona (ZAL).

Vall de Núria renova la pàgina web

L'estació de muntanya de Vall de Núria ha renovat la pàgina web per tal de millorar el servei als clients. La nova pàgina, que manté l'adreça www.valldenuria.cat , és més accessible, té més continguts i un disseny més modern.

Un jove en el túnel de Provença

El servei de trens de la línia Barcelona-Vallès d'FGC, ha estat interromput aquest matí durant més de trenta minuts a causa de la presència d'una persona aliena a l'empresa a l'interior del túnel que connecta les estacions de Pl. Catalunya i Provença.

50è Ral·li d'Esquí deMuntanya

El proper diumenge, 9 de març, l'estació de muntanya de Vall de Núria acollirà la 50ena edició del Ral·li del CEC, que enguany serà d'un sol dia a causa de les condicions climatològiques d'aquesta temporada.

Interromput el servei a la línia Barcelona-Vallès

El servei de trens de la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha estat interromput durant 20 minuts, entre les 12,40 h i les 13,00 h d'avui divendres, 15 de febrer, a causa d'una avaria en el sistema de comunicacions de la línia.

1,9% més de viatgers que fa un any

La línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ja transporta un 1,9% més de viatgers respecte el febrer de 2007.

Arrenquen els metros comarcals d'FGC

Els metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya començaran a funcionar demà dissabte, 9 de febrer de 2008, des de l'inici del servei.

Simulacre d'evacuació al cremallera de Vall de Núr

Vall de Núria comprovarà demà dijous, 25 d'octubre de 2007, el funcionament del Pla d'Emergència del cremallera a través d'un simulacre d'accident.

Modificación temporal de los servicios ferroviario

Desde el momento de la incidencia, se ha activado un plan alternativo de transporte para el fin de semana que se desplegará en toda su intensidad a partir de lunes 22.

Vall de Núria tanca les instalacions por 2 mesosFGC donarà servei nocturnPosicionament d'FGCTranssegre 2007La Molina inaugura la temporada d'estiuDilluns es posa en servei la nova estació MartorelBalanç temporada d'esquí a La MolinaFGC obre totes les nits de dissabte i vigíliesBalanç de la primera nit de servei ininterromputBalanç temporada d'esquí a Vall de Núrianou accés a l'estació de Reina Elisenda d'FGCInici de temporada del Tren del CimentLa Copa d'Europa d'Snowboard arribaDos forfets al preu d'un fins a final de temporada

© Copyright Web Trains 2024
Website y contenido son protegidos por el francés "droit d'ateur" ay el código de la característica intelectual francesa
Protegido tiempo-estampando y depositado a un ujier
Reproducción no permitida

Política de privacidad - Condiciones del servicio